28/12/09

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 * * * * * * * * * * * * * * Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

Από νωρίς συγκεντρωθήκαμε για την τελευταία μας πρόβα. Όλα ήταν έτοιμα. Σε λίγο η αίθουσα του Δημαρχείου Στυλίδας άρχισε να γεμίζει κόσμο. Λίγο μετά τις 7 μ.μ. η Πρόεδρος του μουσικού ομίλου Στυλίδας Καίτη Γεωργουλά καλοσώρισε κι ευχήθηκε το κοινό, ενώ προσκάλεσε την Δήμαρχο Στυλίδας Αλέκα Καραγεώργου - Σχορετσανίτη να απευθύνει χαιρετισμό κι ευχές.
Το πρόγραμμα άρχισε με τη Χορωδία μας. Οι ύμνοι και τα τραγούδια, μας ταξίδεψαν στη Βηθλεέμ, κει που ψάλλουν οι αγγέλοι απ΄τα ουράνια θεία μέλη. Εξαίσιες μελωδίες, υπέροχες φωνές, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Δημήτρη Γρίβα, γίνονταν ένα με τους ύμνους των αγγέλων που νοερά έφταναν στ' αυτιά μας. Επίκαιρα κείμενα διάβασαν η Καίτη Γεωργουλά κι ο Νίκος Κακαβελάκης.
Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, μαθητής από τη Στυλίδα, ξεδίπλωσε το ταλέντο του μπροστά στο κοινό, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας δυο χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Όλοι τον χειροκρότησαν με την ψυχή τους.
Την σκυτάλη της εκδήλωσης πήραν οι καθηγήτριες μουσικής Ελένη Ντόντου (τραγούδι) και Λεμονιά Κελεπούρη (πιάνο). Μάγεψαν το κοινό με τα ωραία τραγούδια και την άριστη απόδοσή τους. Ειδικά το "Ave Maria" για πολύν καιρό θα ηχεί στ' αυτιά μας σαν ο απόηχος της χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής.
Στο τέλος όλοι κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ κι ευχήθηκαν για υγεία και καλή χρονιά.
Συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές της εορταστικής αυτής εκδήλωσης!
Πάντα επιτυχίες στις καλλιτεχνικές παρουσίες της Χορωδίας!

1/12/09

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας


Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Στυλίδας. Το μουσικό πρόγραμμα που αποτελείται από εορταστικούς ύμνους και τραγούδια, θα πλαισιώσουν οι καθηγήτριες μουσικής Ελ. Ντόντου (τραγούδι) και Λ. Κελεπούρη (πιάνο), ο Γ. Ηλιόπουλος (κιθάρα) καθώς και η χορωδία μας υπό την δ/νση του καθηγητή μουσικής Δ. Γρίβα.